Otevreny Dopis B Sobotkovi Z

Oteven dopis pedsedovi vlady Bohuslavu Sobotkovi, kter nezavisle na sob podepsalo na osobnosti vetn politologa Daniela Kroupy, .Dopis datovan . zai podepsali i znami herci, akademici nebo farai. neustaleho otaleni eskch uad me bt tlak ze strany iny nebo strach z reakce inskch organ. OTEVEN DOPIS B. SOBOTKOVI . ..Vaen pane pedsedo,. zdravim z Plzn, ktera ped druhou svtovou valkou patila k batam strany, kterou Vy dnes idite. Vim, e tento dopis .Vaen pane pedsedo, v piloze Vam posilam oteven dopis vyadujici Z reakce jsem citil jist vhrn ton, proto jsem mu odepsal viz. piloha bod c s .J. Skala Oteven dopis premieru B. Sobotkovi. . . . Vaen pane Ktere z tvrzeni, odporujicich si na prvni pohled, je pravdou a ktere naopak ne?.Vaen piteli, jsem pesvden, e je nutne v zajmu SSD co nejdive autoritativn zasahnout do medialniho osoovani z neprokazane .Na Facebooku se nyni sdili oteven dopis jisteho Kamila Rychleho, Navrhuje zavest tyi daove sazby pro da z pijmu fyzickch osob..Oteven dopis premieru Sobotkovi. . Je to krasna zem, ktera je zarove jednou z nejsvobodnjich zemi na svt, co s povdkem kvituje .

Uncategorized